PKN
Protestantse Kerkgemeenschap Zoutelande
 
Privacyverklaring Privacyverklaring
Dit privacystatement is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens van bezoekers aan de website van Protestantse Gemeente Zoutelande.

Welke persoonsgegevens verwerken wij?

Protestantse Gemeente Zoutelande kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de website van Protestantse Gemeente Zoutelande.

Waarom zijn deze gegevens nodig

Protestantse Gemeente Zoutelande gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren.

Beveiliging en bewaartermijnen

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen verlies of enige andere vorm van onrechtmatige verwerking. We bewaren uw gegevens niet langer dan wettelijk Is toegestaan, wettelijk verplicht is en/of noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor de gegevens worden verwerkt. Hoe lang bepaalde gegevens worden bewaard is daarom afhankelijk van de aard van de gegevens en de doeleinden waarvoor zij worden verwerkt.

Delen met anderen

Protestantse Gemeente Zoutelande verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van Protestantse Gemeente Zoutelande worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt.Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag. Deze gegevens worden geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Mei 2018

terug
 
 

Open kerk
datum en tijdstip 20-07-2019 om 11.00 uur
meer details

Orgelconcert
datum en tijdstip 20-07-2019 om 14.30
meer details

Dienst in Duitse taal - Deutsche sprache
datum en tijdstip 21-07-2019 om 11.30 uur
meer details

 
Gemeentegids - digitaal
meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.