PKN
Protestantse Kerkgemeenschap Zoutelande
 
Privacyverklaring Privacyverklaring

Dit privacystatement is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens van bezoekers aan de website van Protestantse Gemeente Zoutelande.

Welke persoonsgegevens verwerken wij?

Protestantse Gemeente Zoutelande kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de website van Protestantse Gemeente Zoutelande.

Waarom zijn deze gegevens nodig

Protestantse Gemeente Zoutelande gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren.

Beveiliging en bewaartermijnen

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen verlies of enige andere vorm van onrechtmatige verwerking. We bewaren uw gegevens niet langer dan wettelijk Is toegestaan, wettelijk verplicht is en/of noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor de gegevens worden verwerkt. Hoe lang bepaalde gegevens worden bewaard is daarom afhankelijk van de aard van de gegevens en de doeleinden waarvoor zij worden verwerkt.

Delen met anderen

Protestantse Gemeente Zoutelande verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van Protestantse Gemeente Zoutelande worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt.Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag. Deze gegevens worden geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Mei 2018

terug
 
 

Zondag - Schrift en Tafel
datum en tijdstip 31-03-2019 om 10.00u
meer details

Film
datum en tijdstip 28-04-2019 om 19 u
meer details

Kliederkerk
datum en tijdstip 26-05-2019 om 15 u
meer details

 
Gemeentegids - digitaal
meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.